Kraniosakralterapi

Hvad er og kan Kranio Sakral terapi?

I min behandling bruger jeg ALTID Kranio Sakral terapi til at løsne spændinger og rette skævheder i hofte, ryg og nakke. Rigtig mange har skævheder og går ofte til kiopraktor og “bliver knækket” men Kranio Sakral terapi kombineret med massage er en blid og behagelig behandling der samtidig er effektiv og stressreducerende og hvorfor ikke gøre det til en behagelig oplevelse at optimere krop og sind?

Følgende tekst er taget fra Trine Rosenbergs side hvor jeg har taget alle mine kst kurser.

Kranio-Sakral Terapi har til formål at løsne spændinger og skævheder, der belaster centralnervesystemet.

Kranio betyder: kranie
Sakral betyder: korsben
Terapi betyder: behandling

Kranio-Sakral Terapi er en teknik brugt oprindelig i det etablerede lægesystem.

Kraniet, rygsøjlen, korsbenet og halebenet – og centralnervesystemet indeni – udgør et fysiologisk system. Centralnervesystemet er kroppens computer.

Centralnervesystemet omfatter hjernen, rygmarven og rygmarvsnerverne inkl. hjernevæsken, der »pumpes« rundt i membranerne uden om hjernen. Denne pumpebevægelse kaldes KST rytmen. Den blev opdaget af lægen William Southerland i 1920’erne, og er i dag en del af lægestudiet i USA. I 1976 etablerede Dr. Upledger den første KST undervisning for menigmand, og siden er KST blevet den hurtigst voksende kropsterapi i USA og Europa.

Trine Rosenberg og hendes daværende mand Stanley Rosenberg var de første undervisere i Kranio-Sakral Terapi i Danmark.

 

 

En enkel og naturlig terapi
Kranio-Sakral Terapi er terapeutisk behandling af centralnervesystemet. Behandlingen består af forskellige teknikker til naturlig udbedring af spændinger og skævheder, der belaster centralnervesystemet. Ved at løsne membraner, bindevæv og muskler så hjernen og rygmarven kan bevæge sig frit, får kroppen mulighed for at regenerere.
Kroppen er programmeret til at kunne selv, når den bliver befriet for skævheder og spændinger omkring centralnervesystemet.

Kraniosakralterapi hjælper på:

null

Smertelindrende

null

Tinnitus

null

Stress

null

Tandproblemer