Bars

BARS er en meget effektfuld og nem behandlingsform, der giver dig mulighed for, at blive frigjort fra indgroede vaner og mønstre, som er begrænsende for livets frie udfoldelse.

Der findes 32 punkter på hovedet. Når disse punkter bliver rørt nænsomt, aktiveres de såkaldte BARS. Denne aktivering giver plads til, at slippe indgroede vaner, mønstre og unødige programmerede tanker, holdninger og følelser. Tanker og følelser, som bremser dig i at være endnu mere i kontakt med dig selv,end du nogensinde har troet muligt.

Har du tænkt over, hvor mange af dine tanker, holdninger og følelser der i virkeligheden er dine – eller ikke er dine? Hvad nu, hvis du kunne komme dertil, hvor det du tænker, mener og føler er dit – og ikke andres påvirkninger – og du derved kan opleve, at stå med dine fødder godt plantet i jorden og opleve livet forandre sig. Hvilke muligheder vil det skabe? – i dit privatliv, arbejde, venner og familie….

Er du træt af begrænsende tanker og mønstre? Er der er nogle områder i dit liv du gerne vil ændre, men tror du ikke helt på at du selv kan? Har du bare lyst til at få mere glæde i dit liv? Så prøv BARS

Bars hjælper på:

null

Frigørelse

Slip indgroede vaner
null

Selvstændighed

Genvind eller styrk din selvstændighed
null

Forandring

Se og få nye syn på tilværelsen
null

Frihed

Mere glæde i dit liv – kort og godt!