Healing

Healing betyder at gøre hel, at hele. Man siger at fx sår og brud heler.

Ved healing arbejdes der med energier – kroppens selvhealings proces hjælpes i gang og der arbejdes både fysisk og psykisk. Problemområder den enkelte ønsker hjælp til at få belyst og blokeringer i kroppens energibaner identificeres.

Under en healing ligger klienten på briksen, påklædt, med et tæppe over sig og slapper af.

Healingen foregår ved at behandlerens hænder lægges på kroppen. Derved fungerer behandleren som kanal for energien og klienten trækker den mængde energi derhen hvor behovet er. Chakraer og energibaner afbalanceres,

Efter en behandling vil klienten oftest føle sig afslappet, lettere og i stand til at takle/se tingene/problemerne på nye måder, i et nyt lys.

REIKI

Reiki er japansk og betyder universel livsenergi, det er en gammel japansk healingsform genopdaget af Mikao Usuri for mange hundrede år siden.

Under uddannelsen til reikihealer får behandleren en række forskellige indvielser til reikienergien som så kan videregives.

Selve behandlingen foregår som ovenfor. Der er forskel på hvad klienten oplever under en healing – de fleste oplever en stor ro og afslappethed, nogen ser farver, billeder eller beskeder. Tit kommer oplevelser og indsigt de følgende dage efter en behandling

Healing hjælper på:

null

Energi

Ved healing arbejdes der med energier
null

Afslapning

Behandling foregår på en briks påklædt
null

Åbenbaring

Se ting i et nyt lys
null

Problemløsende

Løsninger på problemer toner frem