“Hvorfor jeg kommer hos dig:

Fordi det holder mine myoser nede og fordi det er LÆKKERT!

Hvad gør det for mig at komme hos dig:

Det er først og fremmest et skønt selvforkælende åndehul at skulle ind til dig. At blive arbejdet igennem og få sjælero.

Mange gange er jeg kommet til dig med hovedet fyldt med problemer, men er gået derfra med et lettere sind og nogle gange har jeg endda efterfølgende oplevet, at ting, der var gået i hårdknude pludselig løser sig selv. Meget mærkeligt og måske tilfældigt, men for mig er du en engel i menneskeskikkelse.

Din behandling:

Dybdegående massage, men uden følelsen af, at der bliver taget for hårdt fat.

Dine hænder er fantastiske og sammen med blid afspændingsmusik er det som at svæve. Varme i briksen ( og i rummet i det hele taget) er også utroligt velgørende. Jeg kan godt lide, at der er en bestemt rækkefølge i de ting, du gør. Det gør, at jeg kan slappe fuldstændigt af. Og så elsker jeg at få varmecreme på i starten af behandlingen! Uha, det er godt!:-)”

Mette

“Jeg kommer igen og igen, da behandlingen (massagen) både fysisk og psykisk, får mig til at slappe af, hvilket jeg ikke er god til i hverdagen. Jeg slipper “taget i mig selv” når jeg befinder mig i dit behandlingsrum og er i dine varme hænder og empati.

Inden en behandling kommer der fokus på evt. steder, der er ømme og disse bliver så behandlet særlig grundigt. Jeg bliver ikke “pålagt” andre behandlinger, som du måske mener kan være bedre for mig.

Efterspørger jeg gode råd, om hvad jeg selv kan gøre for at forebygge dette eller hint, får jeg de specifikke råd, og låner måske en bog om emnet.

Du er vidende og er ajour med forskellige behandlinger.

Jeg glæder mig altid til at komme”

Lillian